Δελτίο Τύπου του προγράμματος Agora 2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AGORA 2004 Στόχος οι συμπαραγωγές για τη Νεολαία σε όλα τα Μέσα Επικοινωνίας Η AGORA 2004 συγκεντρώνει στην Ελλάδα εκπροσώπους τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών. εταιριών παραγωγής δικτυακών προϊόντων και ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στις συνεργασίες που θα αναπτυχθούν στον Μεσογειακό χώρο και θα χρησιμοποιήσουν την παγκόσμια εμπειρία για να αναδείξουν τα πολιτιστικά προϊόντα της περιοχής. Με κύριο άξονα τη συμμετοχή της νεολαίας στην παραγωγή και τη διάχυση επικοινωνιακών μηνυμάτων. στην AGORA παρουσιάζονται δύο προγράμματα που δικτυώνουν τη νεολαία της Ευρώπης και προωθούν την ηλεκτρονική επικοινωνία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
AGORA 2004
Στόχος οι συμπαραγωγές για τη Νεολαία σε όλα τα Μέσα Επικοινωνίας

Η AGORA 2004 συγκεντρώνει στην Ελλάδα εκπροσώπους τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών. εταιριών παραγωγής δικτυακών προϊόντων και ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στις συνεργασίες που θα αναπτυχθούν στον Μεσογειακό χώρο και θα χρησιμοποιήσουν την παγκόσμια εμπειρία για να αναδείξουν τα πολιτιστικά προϊόντα της περιοχής.

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Παιδικής Τηλεόρασης καλεί τους Έλληνες παραγωγούς. τους τηλεοπτικούς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς να παρακολουθήσουν τις εργασίες της AGORA 2004 και να συνεισφέρουν στις συνεργασίες και τις συμπαραγωγές που προγραμματίζονται.

Η AGORA διοργανώνεται από 18 έως 21 Ιουνίου. στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. το Πολιτιστικό Κέντρο Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους Έλληνες. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.agoramed.gr και στο τηλέφωνο 210 3845039.
Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το Δελτίο Τύπου του προγράμματος.