5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Τ.Π.Ε.

Δεύτερη Αναγγελία Συνεδρίου και Πρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Το Συνέδριο αυτό είναι το 5ο του είδους του και διοργανώνεται από την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (Ε.Τ.Π.Ε.). Τα τέσσερα προηγούμενα Πανελλήνια Συνέδρια της Ε.Τ.Π.Ε. έχουν ήδη δημιουργήσει μια παράδοση υψηλών επιστημονικών και οργανωτικών προδιαγραφών. Το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Τ.Π.Ε. θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα εξίσου επιτυχημένο Συνέδριο. τόσο από επιστημονικής. όσο και από οργανωτικής σκοπιάς. Ως στόχο του έχει να ενημερώσει την ελληνική επιστημονική κοινότητα. τους εκπαιδευτικούς. τα στελέχη της εκπαίδευσης. και γενικά όλους όσους ασχολούνται με τις εκπαιδευτικές εφαρμογές των Τ.Π.Ε. τόσο για τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη όσο και για την ανάπτυξη θεωριών. μοντέλων και εφαρμογών. Καλούνται. όσοι ενδιαφέρονται. να συμμετάσχουν στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνή συμμετοχή της Ε.Τ.Π.Ε. Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η ελληνική. Ωστόσο. οι σύνεδροι μπορούν να ετοιμάσουν και να παρουσιάσουν τις εργασίες τους στην αγγλική γλώσσα. στην περίπτωση που το προτιμούν.

Δεύτερη Αναγγελία Συνεδρίου και Πρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος


Το Συνέδριο αυτό είναι το 5ο του είδους του και διοργανώνεται από την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (Ε.Τ.Π.Ε.). Τα τέσσερα προηγούμενα Πανελλήνια Συνέδρια της Ε.Τ.Π.Ε. έχουν ήδη δημιουργήσει μια παράδοση υψηλών επιστημονικών και οργανωτικών προδιαγραφών. Το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Τ.Π.Ε. θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα εξίσου επιτυχημένο Συνέδριο. τόσο από επιστημονικής. όσο και από οργανωτικής σκοπιάς.

Ως στόχο του έχει να ενημερώσει την ελληνική επιστημονική κοινότητα. τους εκπαιδευτικούς. τα στελέχη της εκπαίδευσης. και γενικά όλους όσους ασχολούνται με τις εκπαιδευτικές εφαρμογές των Τ.Π.Ε. τόσο για τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη όσο και για την ανάπτυξη θεωριών. μοντέλων και εφαρμογών.

Καλούνται. όσοι ενδιαφέρονται. να συμμετάσχουν στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνή συμμετοχή της Ε.Τ.Π.Ε.

Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η ελληνική. Ωστόσο. οι σύνεδροι μπορούν να ετοιμάσουν και να παρουσιάσουν τις εργασίες τους στην αγγλική γλώσσα. στην περίπτωση που το προτιμούν.

Ο σχετικός σύνδεσμος για τον ιστοχώρο του Συνεδρίου είναι: http://etpe06.uom.gr