Ο Πανηγυρικός Λυσίας 2006 ξεκινάει στις 3 Μαρτίου

Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός ΛΥΣΙΑΣ ανοίγει τις πύλες του για 10η συνεχή χρονιά. Λεπτομέρειες για τις καινοτομίες και τις αλλαγές της φετινής νέας διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε στον κόμβο: http://www.lysias.gr Η αρχική φάση έχει διάρκεια 2 εβδομάδες από Παρασκευή 3/3/06 έως Παρασκευή 17/3/06 από οπουδήποτε και η τελική φάση περιφερειών (προκρίνονται οι 400 πρώτοι κάθε τάξης) το Σάββατο 6/5/06 σε Πιστοποιημένα Κέντρα ΛΥΣΙΑ. Ειδικά για τον 10ο Πανηγυρικό ΛΥΣΙΑ προβλέπεται και τρίτη φάση για τους νικητές της τελικής φάσης (3 πρώτοι από κάθε ένα από τα 13 διαμερίσματα της Ελλάδας). η οποία θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια της Πανηγυρικής Τελετής.

Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός ΛΥΣΙΑΣ ανοίγει τις πύλες του για 10η συνεχή χρονιά. Λεπτομέρειες για τις καινοτομίες και τις αλλαγές της φετινής νέας διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε στον κόμβο: http://www.lysias.gr

Η αρχική φάση έχει διάρκεια 2 εβδομάδες από Παρασκευή 3/3/06 έως Παρασκευή 17/3/06 από οπουδήποτε και η τελική φάση περιφερειών (προκρίνονται οι 400 πρώτοι κάθε τάξης) το Σάββατο 6/5/06  σε Πιστοποιημένα Κέντρα ΛΥΣΙΑ. Ειδικά για τον 10ο Πανηγυρικό ΛΥΣΙΑ προβλέπεται και τρίτη φάση για τους νικητές της τελικής φάσης (3 πρώτοι από κάθε ένα από τα 13 διαμερίσματα της Ελλάδας). η οποία θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια της Πανηγυρικής Τελετής.

Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 27/5/06 Πανηγυρική Τελετή ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη στην Αθήνα και σε 4-5 ακόμη πόλεις. Η τελετή θα περιλαμβάνει πανηγυρικό τελικό (για την ανάδειξη των τριών μεγάλων νικητών κάθε βαθμίδας). απονομή των 342 βραβείων του διαγωνισμού από εκπροσώπους της Πολιτείας. αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα. καθώς και πανηγυρικό κλείσιμο με μεγάλη συναυλία στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο site).

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Για την Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή.

Γιάννης Κωτσάνης