Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή των 100 δολαρίων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Η Ελληνική Κοινότητα Ανοιχτού Λογισμικού σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνουν την Παρασκευή. 2 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 17:00. στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη. Εγνατία 156. 1ος όροφος). την παρουσίαση του ελληνικού προγράμματος 'One Laptop Per Child'. Οι συντονιστές της πρωτοβουλίας για την ελληνοποίηση του μαθητικού υπολογιστή. Αλέξιος Ζάβρας και Θεόδωρος Καρούνος. θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το φορητό υπολογιστή των 100 δολαρίων. Η παρουσίαση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η Ελληνική Κοινότητα Ανοιχτού Λογισμικού σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνουν την Παρασκευή. 2 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 17:00. στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη. Εγνατία 156. 1ος όροφος). την παρουσίαση του ελληνικού προγράμματος 'One Laptop Per Child'.

Οι συντονιστές της πρωτοβουλίας για την ελληνοποίηση του μαθητικού υπολογιστή. Αλέξιος Ζάβρας και Θεόδωρος Καρούνος. θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το φορητό υπολογιστή των 100 δολαρίων.

Η παρουσίαση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.