Σχολικό bazaar στο ΜΕΤΡΟ από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Από τη Δευτέρα 9/9 έως και την Τετάρτη 11/9 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται με το σχολικό του παζάρι, στην αίθουσα του μετρό στο Σύνταγμα, από τις 7:30 έως και τις 22:30.

Παρακαλούμε για μια αναφορά στο site σας! Με αυτόν τον τρόπο, συμμετέχετε κι εσείς στην ενίσχυση του έργου μας, χαρίζοντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που μας χρειάζονται δίπλα τους!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια νέα ευρεία συλλογή από τετράδια με καρφίτσα μονόχρωμα και με εικαστικό του οργανισμού, τετράδια σπιράλ για τα μεγαλύτερα παιδιά, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες, και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα. Αγοράζοντας και χρησιμοποιώντας τα είδη του οργανισμού, συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει να στηρίζει καθημερινά και πανελλαδικά τα παιδιά και τις οικογένειες τα οποία έχουν ανάγκη! Στόχος η εξεύρεση πόρων για τη συνεχή στήριξη των 41.987 παιδιών και των οικογενειών τους, τα οποία στηρίξαμε το 2012 με το σύνολο του έργου μας.

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη του οργανισμού μας από σημεία διάθεσης του οργανισμού μας, σχολικά bazaars σε όλη την Ελλάδα (δείτε εδώ: http://www.hamogelo.gr/4-1/1642/Kalh-sxolikh-xronia-me-nea-tetradia-koi-molybia-apo-To-Xamogelo-toy-Poidioy) και ηλεκτρονικά μέσω του e-shop μας (http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Scholika.18768.html)