Είμαστε όλοι Geeks!!! – Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και ώρα 15:00 μ.μ

Logo G4E

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» σε συνεργασία με την InterMediaKT, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και ώρα 15:00 μ.μ. στην ημερίδα “Είμαστε όλοι geeks!” του Erasmus+ έργου «Geeks for Education (G4E)» που θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος»,  Ρίο Πάτρας.

Το έργο G4E (Αρ. Έργου 2020-1-FR01-KA201-080023) ενθαρρύνει την συνεργασία μεταξύ φορέων τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης καθώς και της βιομηχανίας υποστηρίζοντας εκπαιδευτές που προέρχονται από τους παραπάνω φορείς ώστε να καταστούν ειδήμονες (geeks) και να χρησιμοποιούν ψηφιακές και STEM τεχνολογίες με ένα συνεργατικό, δημιουργικό, συμπεριληπτικό, ελκυστικό και αποδοτικό τρόπο.

Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου G4E και η διεξαγωγή συμμετοχικών δραστηριοτήτων που σχεδιάστηκαν στο πλαίσιο του.

Για τη συμμετοχή στην ημερίδα απαιτείται εγγραφή σε αυτή τη σελίδα. Στους συμμετέχοντες στη συνάντηση θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο.