Πρόσκληση στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Scientix

Scientix2Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ σας προσκαλεί στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Scientix το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022, με δυνατότητα φυσικής παρουσίας των συμμετεχόντων στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Το φετινό συνέδριο διοργανώνεται από τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών- ΕΕΛΛΑΚ και το European Schoolnet και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. 

Στόχος του συνεδρίου είναι να παρέχει την ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές/τριες και επαγγελματίες που υποστηρίζουν την εκπαίδευση STEAM (Science Technology Engineering Arts Mathematics) στο πλαίσιο μαθημάτων της Πληροφορικής, των Φυσικών Επιστημών, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής, της Τέχνης και των Μαθηματικών, να αλληλεπιδράσουν και να μοιραστούν την εμπειρία και τις γνώσεις τους από την εφαρμογή καινοτόμων εκπαιδευτικών πρακτικών για την εκπαίδευση STEΑM.

Αναλυτικά το πρόγραμμα το συνεδρίου είναι εδώ

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για να εγγραφείτε στο συνέδριο κάντε κλικ εδώ

Για την παρακολούθηση των εργαστηρίων απαιτείται ξεχωριστή εγγραφή για κάθε εργαστήριο μέσα από τους συνδέσμους του προγράμματος του συνεδρίου

Site Συνεδρίου: https://scientix.ellak.gr/

Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.