Βραβεία e-Learning Awards για την καλύτερη χρήση των ΤΠΕ στα ευρωπαϊκά σχολεία

Τα βραβεία eLearning Awards διοργανώνονται από τo ευρωπαϊκό σχολικό δίκτυο (European Schoolnet) για τέταρτη συνεχή χρονιά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που θα έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα καθώς υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός χορηγών. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρονται περισσότερα βραβεία μέσω αντίστοιχων κατηγοριών απ

Τα βραβεία eLearning Awards διοργανώνονται από τo ευρωπαϊκό σχολικό δίκτυο (European Schoolnet) για  τέταρτη συνεχή χρονιά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που θα έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα καθώς υπάρχει  ένας μεγάλος αριθμός χορηγών.

Αυτό σημαίνει ότι προσφέρονται περισσότερα βραβεία μέσω αντίστοιχων κατηγοριών απng Awards ανταμείβουν τα καλύτερα παραδείγματα της χρήσης των ΤΠΕ στην εκπαίδευση ανάμεσα στα σχολεία της Ευρώπης. Από το 2001. έχουν απονεμηθεί συνολικά 137.000 ευρώ σε χρηματικά βραβεία. Το 2004. άνω των 30.000 ευρώ μοιράστηκαν σε σχολεία στις υποστηριζόμενες κατηγορίες από τους συνεργάτες. Οι εκπρόσωποι από τα νικηφόρα προγράμματα θα προσκληθούν σε μια τελετή βραβείων. η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα τον Νοέμβρη 2004. Τα κορυφαία βραβεία eLearning είναι το πρώτο. δεύτερο και τρίτο βραβείο. για την καλύτερη χρήση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση. Αλλα κορυφαία βραβεία είναι αυτά της Microsoft για το καλύτερο αντικείμενο μάθησης και το βραβείο της Intel για την καλύτερη χρήση των ΤΠΕ στα μαθηματικά και τις επιστήμες. Το ECDL υποστηρίζει μια νέα ειδική κατηγορία: Δημοτικά και περιφερειακά ιδρύματα εκπαίδευσης. Aλλες κατηγορίες είναι το βραβείο ηλεκτρονικών πινάκων για τη σχολική συνεργασία. το βραβείο εκπαίδευσης Nisai για τον πολιτισμό. το βραβείο Oracle για σφαιρική προσέγγιση μέσω της χρήσης των ΤΠΕ και το βραβείο Auralog για τις γλώσσες. Η Nokia είναι ένας άλλος υποστηρικτής των βραβείων για το 2004.