Διοργάνωση Επιμορφωτικής – Πολιτιστικής Διημερίδας με τίτλο «Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

Η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Β΄Αθήνας. θεωρώντας ότι η Καλλιτεχνική Παιδεία αποτελεί εξαίρετο και απαραίτητο μέσο καλλιέργειας και διευρύνσεως των πνευματικών οριζόντων των Νέων μας. διοργανώνει διά της Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων και Καλλιτεχνικών Αγώνων και Συντονίστριας του Σχολικού Δικτύου «Παιδεία με Όραμα» Μυρσίνης Καραμιχάλη Επιμορφωτική – Πολιτιστική Διημερίδα σε συνεργασία με το Κολλέγιο Αθηνών. με θέμα «Η Καλλιτεχνική Παιδεία στο Σχολικό Χώρο. Αναγκαιότητα – Προοπτικές»

Η  Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Β΄Αθήνας. θεωρώντας ότι η Καλλιτεχνική Παιδεία αποτελεί εξαίρετο και απαραίτητο μέσο καλλιέργειας και διευρύνσεως των πνευματικών οριζόντων των Νέων μας. διοργανώνει διά της Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων και Καλλιτεχνικών Αγώνων και Συντονίστριας του Σχολικού Δικτύου «Παιδεία με Όραμα» Μυρσίνης Καραμιχάλη Επιμορφωτική και Πολιτιστική Διημερίδα σε συνεργασία με το Κολλέγιο Αθηνών. με θέμα
Η Καλλιτεχνική Παιδεία στο Σχολικό Χώρο. Αναγκαιότητα και Προοπτικές
Η Διημερίδα θα λάβει χώρα στο Κολλέγιο Αθηνών. οδός Στεφάνου Δέλτα 15. Παλ. Ψυχικό. την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2004. Συνημμένα αποστέλλονται το πρόγραμμά της καθώς και αίτηση συμμετοχής για τα βιωματικά εργαστήρια που θα λειτουργήσουν παράλληλα. την οποία παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν και να αποστείλουν μέχρι τις 17/11/2004 στο fax 210 6000870 (υπ’ όψιν κ. Μυρσίνης Καραμιχάλη. Yπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων). ή σε ένα από τα e-mail mkarami@sch.grmyrkaram@in.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο