Παρουσίαση δύο βιβλίων για τη Γλώσσα

Ο πρύτανης κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης. ο βουλευτής και τ. υπουργός κ. Πέτρος Ευθυμίου. και ο συγγραφέας- δημοσιογράφος κ. Παντελής Μπουκάλας θα παρουσιάσουν την ΤΕΤΑΡΤΗ. 8 Φεβρουαρίου 2006. ώρα 20.30΄. στη ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου) δύο βιβλία του καθηγητή γλωσσολογίας στο ΠΤΔΕ κ. Θανάση Νάκα. Το πρώτο. που αποτελεί την τέταρτη κατά σειράν συναγωγή ομοιόθεμων μελετημάτων. έχει τον τίτλο: Γλωσσοφιλολογικά (Μελετήματα για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία). τόμος Δ΄ και το δεύτερο (στο οποίο συνεργάστηκε η επίκ. καθηγ. κα Ζωή Γαβριηλίδου) έχει τον τίτλο: Δημοσιογραφία και Νεολογία (Τίτλοι-ευρήματα για Θέματα-εκπλήξεις). Παρακαλείσθε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.

Ο πρύτανης κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης. ο βουλευτής και τ. υπουργός κ.  Πέτρος Ευθυμίου. και ο συγγραφέας- δημοσιογράφος κ. Παντελής Μπουκάλας θα παρουσιάσουν την ΤΕΤΑΡΤΗ. 8 Φεβρουαρίου 2006. ώρα 20.30΄. στη ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου) δύο βιβλία του καθηγητή γλωσσολογίας στο ΠΤΔΕ κ. Θανάση Νάκα.  
Το πρώτο. που αποτελεί την τέταρτη κατά σειράν συναγωγή ομοιόθεμων μελετημάτων. έχει τον τίτλο: Γλωσσοφιλολογικά (Μελετήματα για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία). τόμος Δ΄ και το δεύτερο (στο οποίο συνεργάστηκε η επίκ. καθηγ. κα Ζωή Γαβριηλίδου) έχει τον τίτλο: Δημοσιογραφία και Νεολογία (Τίτλοι-ευρήματα για Θέματα-εκπλήξεις).
 Παρακαλείσθε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.