Φιλαναγνωσία και Σχολείο

Το Εργαστήριο Τέχνης και Λόγου του Τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών. διοργανώνει στις 10 Απριλίου 2006 ημερίδα με θέμα «Φιλαναγνωσία και Σχολείο». Στη διάρκεια της ημερίδας θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ποσοτικής έρευνας με θέμα τις παιδικές και εφηβικές αναγνωστικές προτιμήσεις των γονέων 850 μαθητών της Ε και ΣΤ Δημοτικού. η οποία πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 2006 στα πλαίσια του Ερευνητικού Προγράμματος πολλαπλών δράσεων για την καλλιέργεια της Φιλαναγνωσίας «Όταν ο Ροβινσώνας Κρούσος συνάντησε το Χάρυ Πότερ …»

Το  Εργαστήριο Τέχνης και Λόγου του Τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών. διοργανώνει στις 10 Απριλίου 2006 ημερίδα με θέμα «Φιλαναγνωσία και Σχολείο».

Στη διάρκεια της ημερίδας θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ποσοτικής έρευνας με θέμα τις παιδικές και εφηβικές αναγνωστικές προτιμήσεις των γονέων 850 μαθητών της Ε και ΣΤ Δημοτικού. η οποία πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 2006 στα πλαίσια του Ερευνητικού Προγράμματος πολλαπλών δράσεων για την καλλιέργεια της Φιλαναγνωσίας «Όταν ο Ροβινσώνας Κρούσος συνάντησε το Χάρυ Πότερ …»

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο.