ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ UNICEF

Με αφορμή αυτή την επιστολή θα θέλαμε σας ενημερώνω ότι για 7η συνεχή χρονιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. στις 5 Ιουνίου. η ελληνική επιτροπή της UNICEF και το τμήμα Art & Design του ΙΕΚ ΑΚΜΗ προκηρύσσουν πανελλήνιο διαγωνισμό αφίσας για το περιβάλλον. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μέσα από τις δικές τους δημιουργίες. τις ανησυχίες τους καθώς και τις απόψεις τους σχετικά με το περιβάλλον. Όσοι μαθητές γυμνασίου ή λυκείου έχουν καλλιτεχνική φλέβα και καλλιτεχνικές ανησυχίες μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν βρίσκονται. Πολλά και πλούσια δώρα θα δοθούν στους μαθητές με τα καλύτερα έργα. ενώ το έργο που θα ανακηρυχθεί ως το καλύτερο και θα κερδίσει το πρώτο βραβείο θα κυκλοφορήσει. ως αφίσα της UNICEF για το περιβάλλον για την προσεχή περίοδο 2006-2007. Στόχος της UNICEF είναι να επικεντρώσει τις προσπάθειες της στο άμεσο περιβάλλον των παιδιών. με αντικειμενικό σκοπό την μείωση της παιδικής νοσηρότητας και θνησιμότητας και αυτό γιατί τα παιδιά είναι περισσότερο ευάλωτα και ευπαθή στους κινδύνους. που εγκυμονεί ένα υποβαθμισμένο περιβάλλον. Ο μεγάλος διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με μια ειδική εκδήλωση. Οι συμμετέχοντες έχουν διορία να στείλουν τα έργα τους μέχρι 25 Απριλίου στο τμήμα Art & Design του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΚΜΗ. Τσιμισκή 14. 54624 Θεσσαλονίκη τηλ.2310260200. με την ένδειξη για τον διαγωνισμό αφίσας UNICEF. Τις επόμενες μέρες θα στείλουμε. στο σχολείο σας αφίσες και ενημερωτικά φυλλάδια. Παρακαλώ ενημερώστε τους μαθητές σας για τον διαγωνισμό.

Με αφορμή αυτή την επιστολή θα θέλαμε σας ενημερώνω  ότι  για  7η συνεχή χρονιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. στις 5 Ιουνίου. η ελληνική επιτροπή της UNICEF και το τμήμα Art & Design του ΙΕΚ ΑΚΜΗ προκηρύσσουν πανελλήνιο διαγωνισμό αφίσας για το περιβάλλον. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν  μέσα από τις δικές τους δημιουργίες. τις ανησυχίες  τους καθώς  και τις απόψεις τους σχετικά με το περιβάλλον.

Όσοι μαθητές γυμνασίου ή λυκείου έχουν καλλιτεχνική φλέβα και καλλιτεχνικές ανησυχίες μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. από όποιο μέρος της Ελλάδος και αν βρίσκονται.

Πολλά και πλούσια δώρα θα δοθούν στους μαθητές με τα καλύτερα έργα. ενώ το έργο που θα ανακηρυχθεί ως το καλύτερο και θα κερδίσει το πρώτο βραβείο θα κυκλοφορήσει. ως αφίσα της UNICEF για το περιβάλλον για την προσεχή περίοδο 2006-2007.

Στόχος της UNICEF  είναι να επικεντρώσει τις προσπάθειες της στο άμεσο περιβάλλον των παιδιών. με αντικειμενικό σκοπό την μείωση της παιδικής νοσηρότητας και θνησιμότητας και αυτό γιατί τα παιδιά είναι περισσότερο ευάλωτα και ευπαθή στους κινδύνους. που εγκυμονεί ένα υποβαθμισμένο περιβάλλον. Ο μεγάλος διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με μια ειδική εκδήλωση.

Οι συμμετέχοντες έχουν διορία να στείλουν τα έργα τους μέχρι 25 Απριλίου στο τμήμα Art & Design του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΚΜΗ. Τσιμισκή 14. 54624 Θεσσαλονίκη τηλ.2310260200. με την ένδειξη για τον διαγωνισμό αφίσας UNICEF.  

Τις επόμενες μέρες θα στείλουμε. στο σχολείο σας αφίσες και ενημερωτικά φυλλάδια. Παρακαλώ ενημερώστε τους μαθητές σας για τον διαγωνισμό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία θα είμαι στην διάθεση σας στο τηλ.2310 260200

Με εκτίμηση

Γιώτα Δανδίδου
 
Marketing Dpt  ΙΕΚ ΑΚΜΗ
 
Τσιμισκή 14. 56624 Θεσσαλονίκη
 
Τηλ : 2310-260200
 
Fax : 2310-261381
 
www.iek-akmi.gr