Γίνε πρεσβευτής του Ελληνικού Κόμβου Ασφαλούς Διαδικτύου!

Γίνε πρεσβευτής του Ελληνικού Κόμβου Ασφαλούς Διαδικτύου!
Αν είσαι νέος 12 έως 16 ετών. αγαπάς το Διαδίκτυο και θες να το κάνεις ασφαλέστερο για όλους μας. γίνε μέλος του πάνελ νέων του Ελληνικού Κόμβου Ασφαλούς Διαδικτύου Saferinternet.gr.
Το πάνελ θα αποτελείται από 4 αγόρια και 4 κορίτσια που φοιτούν σε σχολεία της Αττικής ή περιοχών με εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιούνται οι συναντήσεις σε τριμηνιαία βάση. Οι νέοι θα δρουν ως πρεσβευτές του Κόμβου στους συνομηλίκους τους. θα παραθέτουν τις εμπειρίες τους στον Κόμβο για να τίθενται υπόψη στην υλοποίηση δράσεων αφύπνισης του κοινού γύρω από την ασφαλή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών και θα συμμετέχουν ενεργά σε εκδηλώσεις του Κόμβου (όπως στην Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου). καθώς και σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. όπου και θα έρχονται σε επαφή με αντίστοιχα πάνελ νέων από τους συνάδελφους Κόμβους στην Ευρώπη.
Βασικές προϋποθέσεις για να συμμετάσχεις:
  • Να είσαι αστέρι στο σχολείο!
  • Να έχεις πολύ καλή γνώση του Διαδικτύου.
  • Να έχεις ωριμότητα. σοβαρότητα. θάρρος. επικοινωνιακό ταλέντο.
  • Να έχεις ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα.
Αν θες. λοιπόν. και εσύ να λάβεις μέρος στην προσπάθεια αυτή στείλε μας στη διεύθυνση spapa@saferinternet.gr το βιογραφικό σου και ένα κείμενο 200 λέξεων στο οποίο θα γράφεις τι αναμένεις να αποκομίσεις από τη συμμετοχή σου στο πάνελ νέων του Ελληνικού Κόμβου.
Περιμένουμε τη συμμετοχή σου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2008.
Για περισσότερες πληροφορίες:
κα Σταυρούλα Παπαβασιλείου
Ελληνικός Κόμβος Επαγρύπνησης για ένα Ασφαλέστερο Διαδίκτυο
Τηλ. 210 8033400