Νηπιαγωγείο Ριζαρείου: Aπονομή του Silver Global School Award Label

Μια ακόμη ετικέτα για το σχολείο μας ,που μας κάνει υπερήφανους για μια ακόμη φορά.

GSA Silver AwardΠρόκειται για μια διεθνή αναγνώριση του σχολείου μας που τιμήθηκε με το  Global Silver School Award Label Label  του Οργανισμού Global School Alliance με έδρα την Αγγλία που επισφραγίζει το έργο του σχολείου μας και την προσφορά του στην παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιτυχία Παγκόσμιο Σχολικό Βραβείο Νηπιαγωγείου Ριζαρείου
Το Νηπιαγωγείο Ριζαρείου στα Τρίκαλα Θεσσαλίας  βραβεύτηκε με το Silver Label  των  Global School Awards ως αναγνώριση της δέσμευσής του στο σύνολο του σχολείου για δημιουργική και καινοτόμο παγκόσμια εκπαίδευση.

Ο Thomas Camilleri, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Global School Alliance σχολίασε :

«Η εξαιρετική δέσμευση για επιδραστική παγκόσμια δουλειά από το Νηπιαγωγείο του Rizario έχει κερδίσει την αναγνώριση που του αξίζει με το Silver Level των Global School Awards. Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με αυτό το σπουδαίο σχολείο. Πολλές ευχαριστίες σε όλους για όλη αυτή την εξαιρετική δέσμευση να αναπτύξουν παγκόσμια δουλειά και να μοιραστούν τη δημιουργική πρακτική τους στην τάξη και τις παγκόσμιες δραστηριότητες.

Τα Global School Awards γιορτάζουν τα επιτεύγματα των σχολείων που κάνουν εξαιρετική δουλειά στην ανάπτυξη και την ενσωμάτωση της βασικής αξίας, της ευρείας ισχύος και των επιπτωτικών πλεονεκτημάτων της παγκόσμιας εκπαίδευσης.
Η υποστήριξη και ο εορτασμός των παγκόσμιων διαστάσεων της διδασκαλίας και της μάθησης ήταν πάντα στο επίκεντρο του έργου της Global School Alliance, έτσι ώστε όλοι οι μαθητές να μπορούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απαιτούνται για τη ζωή και την εργασία στον σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο.
Αυτή είναι μια καινοτόμος και εμπλουτισμένη εκπαίδευση για όλους τους μαθητές και σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας με συνεργαζόμενα σχολεία στο εξωτερικό και την υποστήριξη των μαθητών ώστε να εκτιμήσουν την καλύτερη κατανόηση του κόσμου. Η παγκόσμια εργασία σε όλο το πρόγραμμα σπουδών είναι κρίσιμης σημασίας για τη γεφύρωση των ορίων και το άνοιγμα συναρπαστικών ευκαιριών για αυθεντικές μαθησιακές εμπειρίες με κινητοποιητικούς τρόπους σε μια σειρά θεματικών πεδίων.

Επιμέλεια άρθρου : Μαγκιώση Άννα