Σταθμός Α’ Βοηθειών 3ου Δημοτικού – χορηγία καθ. Π.Σπανού & Domes Resorts

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, με ιδιαίτερη χαρά  ανακοινώνει τη λειτουργία  την τρέχουσα σχολική χρονιά, Σταθμού Α΄ Βοηθειών εντός του σχολείου. Η τοποθέτηση Σχολικού Νοσηλευτή στο σχολείο μας δημιούργησε την ανάγκη για βέλτιστη φροντίδα των μαθητών με ταυτόχρονη διασφάλιση της υγιεινής σε συγκεκριμένο χώρο.

Η δημιουργία ενός Σταθμού Α΄ Βοηθειών, αναμορφώνοντας τις ήδη περιορισμένες κτιριακές υποδομές,  ήταν μια μεγάλη πρόκληση για το Δημόσιο Σχολείο μας, που όμως γρήγορα βρήκε ένθερμο αρωγό και υποστηρικτή  στο πρόσωπο του καθηγητή Παναγιώτη Σπανού. Κατανοώντας, λόγω της ιατρικής του ιδιότητας,  τη σημασία ύπαρξης και λειτουργίας ενός τέτοιου χώρου εντός του σχολείου, ανέλαβε άμεσα και αποτελεσματικά την κατασκευή και τον εξοπλισμό του.

Τον ευχαριστούμε «από καρδιάς» για την ευγενική χορηγία του και δεσμευόμαστε για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του χώρου. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 5.00μ.μ. στο 3ο Δημοτικό Αγίου Νικολάου, ανοικτά για την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου και της πόλης μας. Περισσότερα ΕΔΩ