Το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Σχολείο Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Αναδεικνύοντας την Ευρωπαϊκή Αφοσίωση στην Εκπαίδευση”.

Το σχολείο μας αναδείχθηκε ως Σχολείο Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου🇪🇺, μια τιμητική διάκριση που αναδεικνύει την αφοσίωση μας στην εκπαίδευση και την #ευρωπαϊκή #συνεργασία.

Οι μαθητές - πρέσβεις  για το σχολ. έτος 2023-2024 είναι οι: Πάρης Στάθης, Λαγουτάρη Ισμήνη, Καραβελάκη Έλενα, Μιχαηλίδου Μαριάννα, Γκουτζίκας Ορέστης, Κασάρης Παναγιώτης και οι φοιτήτριες πλέον Γκροζούδη Ηρώ και Λιακάκη Γεωργία.

Το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ έχει επιλεγεί ως πρεσβευτής των αξιών και των ιδανικών που υποστηρίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο🇪🇺. Η αναγνώριση αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεχούς μας προσπάθειας για ποιοτική #εκπαίδευση και  προώθηση των ευρωπαϊκών αξιών στο σχολείο μας.

Οι μαθητές μας είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας, καθώς έχουν εκφράσει το πάθος τους για την ευρωπαϊκή κοινότητα μέσα από δράσεις, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα. Η συμμετοχή τους αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για διαπολιτισμική κατανόηση και συνεργασία.

Αυτή η βράβευση ανοίγει νέους ορίζοντες για εμάς και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τους μαθητές μας για να γίνουν ενεργοί πολίτες και πρεσβευτές των αξιών που προσυπογράφει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό το επίτευγμα και δεσμευόμαστε ότι θα ενισχύουμε την εκπαιδευτική μας κοινότητα ώστε να προάγουμε τις αξίες της ευρωπαϊκής ιδέας. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας με αφοσίωση και ενθουσιασμό, εκπαιδεύοντας τους μαθητές μας για ένα φωτεινό και συνεργατικό μέλλον στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής οικογένειας.