ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Το 3o Δημοτικό Αγίου Νικολάου, τιμώντας και φέτος τη μνήμη του εκλιπόντος αγαπητού συνάδελφου Γιώργου Λαζόπουλου, διοργανώνει 2ήμερο δράσεων κυκλοφοριακής αγωγής για τους μαθητές του. Οι δράσεις πραγματοποιούνται (5 και 6 Οκτωβρίου) στο Κυκλοφοριακό Πάρκο «Γιώργος Λαζόπουλος» του 3ου Δημοτικού για τους μαθητές των μικρών τάξεων και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Αγίου Νικολάου για τους μαθητές των Ε’ και ΣΤ τάξεων, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Oι  μαθητές  μας παρακολούθησαν ένα βιωματικό εργαστήριο για βασικούς κανόνες κυκλοφορίας και για τη σωστή χρήση των μικρών αυτοκινήτων, που έχει προμηθευτεί το Κυκλοφοριακό Πάρκο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές οδήγησης & κυκλοφοριακής αγωγής, από την Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Ν. Λασιθίου Ελένη & Σωκράτης Διαμαντόπουλος Αντώνης & Γιώργος Στεφανάκης, τη ΛΕΜΑΝ και τον ΠΟΑΝ. Ο Μαν. Σκύβαλος, εκπροσωπώντας την ένωση μοτοσικλετιστών και ο προπονητής του Ποδηλατικού Ομίλου Αγίου Νικολάου Χάρης Καστραντάς, έδειξαν  στους μαθητές τα βασικά μέρη μιας μοτοσικλέτας, τον απαραίτητο εξοπλισμό οδήγησης και tips ασφαλούς οδήγησης μηχανής και ποδήλατου.